Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Stipendije i studijski boravci
9.3.2020 15:28
Univerzitet na Kipru - MBA program stipendija za međunarodne kandidate

Univerzitet na Kipru u okviru MBA programa nudi stipendije za međunarodne kandidate na bazi njihovih akademskih kvalifikacija, profesionalnih iskustava i potencijalnog doprinosa programu, i to dvije stipendije do 50% i dvije do 100% pokrivenom školarinom. Dodatne naknade mogu biti ponuđene kandidatima na osnovu kriterija finansijskih potreba, sa prioritetom za kandidate iz zemalja u razvoju. Trenutna ukupna školarina iznosi 10 250 evra.

Ovaj program pruža odlična obrazovna iskustva za postdiplomske studije u oblasti poslovne administracije, a prijave kandidata za prijem treba da sadrže: diplomu priznate akademske institucije, minimum 3 godine radnog iskustva, 2 pisma preporuke od profesora i/ili poslodavaca, dokaz o poznavanju engleskog jezika i uspješan intervju ( koji se može obaviti putem skajpa).

Dodatne informacije mogu se pronaći na veb stranici: http://mba.ucy.ac.cy ili se možete obratiti na mail adresu: mba@ucy.ac.cy ili na telefon : +357 22893600 .
Aplikacije se moraju proslijediti elektronskim putem preko portala:
https://applications.ucy.ac.cy/postgraduate appl/MNG USER en.login frm

Prijave se obrađuju po redoslijedu prispjeća, dok ima slobodnih pozicija, stoga se preporučuje kandidatima da što prije podnesu iste.