Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Saopštenja
10.4.2024 10:12
Ministar Elmedin Konaković uputio čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima povodom Ramazanskog Bajrama, u kojoj se navodi:

 

“Uvaženi reisu-l-ulema Kavazović,
 
Završen je još jedan mjesec Ramazana, period duboke duhovnosti, razmišljanja i zajedništva i sa velikim zadovoljstvom upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom Ramazanskog Bajrama.
Neka nam Bajram donese obnovu vjere, nadu i radost u naše živote, jačajući veze koje nas spajaju sa porodicom, prijateljima i zajednicom.

Ovaj Bajram neka bude prilika da podijelimo radost sa onima koji su u potrebi, šireći dobrotu i ljubaznost svuda oko sebe. Neka naše molitve i dobra djela budu primljeni, a naša srca ispunjena mirom i zadovoljstvom.

Bajram šerif mubarek olsun!”

23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.