Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Iz DKP i misija
7.2.2024 22:18
Delegacija Ambasade Bosne i Hercegovine u Madridu posjetila Zavod za transfuziju

Delegacija Ambasade Bosne i Hercegovine u Madridu posjetila je 7. februara 2024. godine Zavod za transfuziju Madrid (Centro de Transfusiòn - Salud Madrid). Delegaciju, koju je predvodila ambasadorica BiH u Kraljevini Španiji Vesna Andree Zaimović, primila je upravna direktorica Centra za transfuziju Luisa Barea Garcia te rukovodioci službe za promociju.

Tom prilikom je istaknuto da je ambasadorica Andree Zaimović inicirala posjetu s ciljem sagledavanja mogućnosti saradnje s institucijama u Bosni i Hercegovini te je, kao višestruka davateljica krvi, domaćine upoznala s praksama koje se provode u Bosni i Hercegovini.

Tokom posjete Centru za transfuziju Madrid, članovi delegacije Ambasade Bosne i Hercegovine u Madridu su dobrovoljno darovali krv.


23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.