Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Iz DKP i misija
12.11.2023 22:13
Internacionalni diplomatski humanitarni bazar u Pragu

Ambasada Bosne i Hercegovine u Pragu učestvovala je 12. novembra 2023. godine na Internacionalnom diplomatskom humanitarnom bazaru koji je održan pod pokroviteljstvom prve dame Češke Republike Eve Pavlove u Hotelu Hilton u Pragu.

Gospođa Pavlov zahvalila je ambasadorici Martini Mlinarević na učešću u ovogodišnjem humanitarnom bazaru koji je organizovan radi skupljanja novčanih sredstava za pomoć ugroženoj djeci.

Štand Bosne i Hercegovine obišao  je veliki broj posjetilaca bazara i to je ujedno bila još jedna lijepa prilika za promociju BiH , njenih kulturnih, turističkih i gastronomskih potencijala.


23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.